Dopis KK Unsu

Ići dole

Dopis KK Unsu

Počalji od Admin taj 5/10/2010, 2:15 pm

Predsedniku BKS-a
Upravnom odboru BKS-a


Poštovani,

Obraćamo vam se ovim dopisom, u vezi ne odlaska mlađih uzrasnih kategorija na Prvenstvo Balkana.
U potpunosti podržavamo dopis koji ste dobili od karate kluba Skipper i pridružujemo se klubovima koji su izrazili ne zadovoljstvo ovakve odluke KFS-a.

Mišljenja smo da se mora učiniti napor kao bi se nešto izmenilo u odnosima i relacijama između KFS,BKS i klubova, kako bi se izbegli ovakvi nesporazumi, propusti i posledice, da bi se zaštitili od neuvažavanja: Beogradski Karate Savez, klubovi, selektori, treneri, takmičari, a u ovom slučaju i roditelji.

Insistiranje na doslednom poštovanju odluka KFS vezano za obaveze nastupa reprezentativnih kandidata na izbornim turnirima i BUKVALNO tumačenje ove odluke mogu proizvesti niz negativnih posledica. Pored poštovanja ove odluke osnovni princip kojim bi se trebalo rukovoditi mora biti INTERES REPREZENTACIJE i KARATE SPORTA.

Klubovi bi ostali bez najuspešnijih takmičara a reprezentacija bez mnogih reprezentativaca, ako bi klubovi difkvalifikovali svoje članove zbog ne odlaska na sva takmičenja sa klubom ili klubske pripreme.Ovakav vid kažnjavanja ili diskvalifikacije bio bi okarakterisan od strane mnogih kao svojevrstan vid pritiska i ucene.

Predlažemo da Beogradski Karate Savez stane u zaštitu interesa klubova i takmičara, kao i da se na turnirima koji su određeni kao obavezni podigne nivo organizacije, kvaliteta suđenja i da se obavezno sve kategorije usklade sa reprezentativnim.
Da se obezbedi praćenje izbornih takmičenja od strane izabranih selektora koji bi imali punu slobodu, autonomiju u odlučivanju i da se klubovi blagovremeno obaveste,upute o planovima ,programima, izboru takmičara i svega ostalog što prati kako regionalna tako i međunarodna takmičenja.


S'poštovanjem

za KK UNSU
trener Dragan Vesković

Admin
Admin

Broj poruka : 46
Datum upisa : 03.03.2010

Pogledaj profil korisnika http://karatesvet.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu